KD Center plesa, 2007 - 2014. Vse pravice pridržane. | Oblikovanje spletnih strani Marko Urbanek.
Aerial Yoga      Aerial Yoga v Mariboru      Aerial Silks      Vadba      Učinki      Cenik in prijava      Opozorila      Galerija
Aerial Silks

Novost v naši ponudbi. Pri vadbi Aerial Silks v zraku s pomočjo blaga izvajamo različne akrobatske elemente. Blago je na strop pritrjeno v dveh dolgih snopih, med vadbo pa ju ovijamo okoli sebe. S pomočjo blaga se učimo vzpenjati, viseti z glavo navzdol, izvajati različne sekvence, figure, ter elegantne spuste in preobrate v stilu Cirque de Soleil.

Aerial Silks je vadba za celo telo. Okrepili boste svoje okončine, prav tako pa tudi trebušne in hrbtne mišice. Vadba bo povečala prožnost vašega telesa, izboljšalo se bo vaše ravnotežje, vaši gibi pa bodo pridobili milino.

Pred vadbo Aerial Silks je obvezen obisk Aerial Yoge, pri kateri boste osvojili osnove prijeme in pridobili moč, ki sta potrebna za obisk Aerial Silks.

Arial Silks izvajamo v obliki intenzivnih delavnic, ki jih organiziramo nekajkrat letno. Za informacije in prijavo pišite na aerialyoga.mb@gmail.com.
Kje smo
Center plesa
Tkalski prehod 7
2000 Maribor
(za Jurčičevo pasažo)

Kontakt
T: 031 772 912
SLO  |  ENG